Forsiden Udvikling Produkter Kontakt os
Internet udvikling er blevet en del af vores hverdag.
I dag kan alle private såvel som erhvervsdrivende få brug for en hjemmeside. Det kan være at i har bestemt jer for at starte en webshop, informations side, data side, Intranet eller noget helt femte. I alle tilfælde kan vi hjælpe dig med udviklingen af jeres nye applikationer. Vores programmører og web udviklere kan lave de mest unikke hjemmeside på ganske kort tid og derfor kan vi også være yderst konkurrencedygtige med vores priser.

Nedenstående er et uddrag af de websites som Dansk Informations Service har lavet.


stylingportalen.dk

StylingPortalen.dk
Er en Internet portal som sammenligner priser og leveringstider på autoudstyr. Portalen er et rigtigt godt stykke værktøj til kunderne og forhandlerne i autobranchen. Denne hjemmeside er grundlaget for Dansk Informations Service eksistens.

Læs mere. Mere om StylingPortalen.dk

privatetrust.dk

PrivateTrust.dk
PrivateTrust er en uafhængig non-profit hjemmeside som har til formål at skabe tillid mellem private købere og sælgere. Har du f. eks nogensinde handlet på dba.dk, trendsales.dk, bilbasen eller lignende hjemmesider så er PrivateTrust.dk en hjemmeside du vil syntes om.

Læs mere. Mere om PrivateTrust.dk

rchobbyworld.dk

Angolavej15.dk
På Angolavej nummer 15 ligger en vidunderlig vuggestue. Vuggestuen havde et ønske om en flot hjemmeside hvor de kunne komme ud med en masse som de gerne ville dele med omverden. Vi afholdte et par korte møder med instidutionen og et par uger efter havde vi skabt den nye hjemmeside de altid havde ønskede sig.

Læs mere. Mere om PrivateTrust.dk

rchobbyworld.dk

RcHobbyworld.dk
En Privat ejet webshop som vi har sat op for ejeren. Systemets kerne er oscommerce, men layout, funktioner og ikke mindst søgemaskineoptimeringen er helt unik for denne webshop. Rchobbyworld.dk har eget CMS system for at gøre shoppen 100% dynamisk og brugerdefineret.

Læs mere. Mere om RcHobbyWorld.dk

Gratis Webshop


Gratis webshop til den selvstændige.

Dansk informations service tilbyder som en af de eneste i Danmark en Gratis webshop til selvstændige erhvervsdrivende. Webshoppen en fuld funktionel, og kan redigeres via et CMS (administrator modul) system som også er tilknyttet shoppen. Du kan se en live demonstration af webshoppen her : Gratis webshop demo.

Læs mere.

motorcykeltur.dk

Motorcykeltur.dk
Som er en privat ejet hjemmeside med to gutter som tilbyder en tur på motorcykler.
Indholdet på hjemmesiden styre ejerne gennem et CMS system hvor de kan redigere, indsætte og fjerne tekst såvel som html koder.

Læs mere. Mere om motorcykeltur.dk

autoviden.dk

Autoviden.dk
Siden er skabt i sammenarbejde med flere forskellige teknisk rådgivere fra autobranchen. Sidens formål er en slags wikipedia omhandlende biler og deres virkemåder. Autoviden.dk er en rigtig god hjemmeside hvis man er mekaniker lærling eller er uddannet mekaniker, men blot skal have opfrisket sin viden om teknologien.

Læs mere. mere om autoviden.dk

© Copyright Dansk Informations Service 2007 - 2024 - Alle Rettigheder Forbeholdes.